| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
recska törzsvendég

Csatlakozott: 2007.08.01. Szerda 14:02 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: Szegvár, és vonzáskörzete
|
Elküldve: 2010 Júl. 06 Kedd., 12:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Richee írta: | Nem tud 2 bart?!?! Nekem 2,2-t befújt múltkor!!
GT25-öst nézegettem én is , de még messez van...  |
Meddig tartotta ki?
Mert a kis K16-om kb 3500-nál tudja a 2bart, és tartja szépen végig, kemény 5000-ig  _________________ no KOJT , no FUN ( K16 1.8bar )
http://www.youtube.com/watch?v=5zSRFO2ofQk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NICO GT törzsvendég

Csatlakozott: 2007.06.30. Szombat 20:06 Hozzászólások: 715 Tartózkodási hely: Szigethalom
|
Elküldve: 2010 Júl. 08 Csüt., 17:53 Hozzászólás témája: |
|
|
skacok,valaki már utána járt annak, hogy volt e valamelyik 1-es punto-ban pollen szűrő?
mert nem hiszem el ,hogy nem raktak egyikbe se
mert pollen szűrő betétet meg árulnak  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hobizoli törzsvendég

Csatlakozott: 2006.12.12. Kedd 19:19 Hozzászólások: 2995 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010 Júl. 08 Csüt., 18:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| NICO GT írta: | skacok,valaki már utána járt annak, hogy volt e valamelyik 1-es punto-ban pollen szűrő?
mert nem hiszem el ,hogy nem raktak egyikbe se
mert pollen szűrő betétet meg árulnak  |
GT-ben ott van az ECU ugyhogy nemvanik. Sima puttokban meg nincs semmi ott ezert ott van. Bótba mondtak. En is akartam mar venni... _________________ Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó
powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Richee törzsvendég

Csatlakozott: 2007.03.05. Hétfő 16:14 Hozzászólások: 660 Tartózkodási hely: Budakalász
|
Elküldve: 2010 Júl. 08 Csüt., 19:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| recska írta: | | Richee írta: | Nem tud 2 bart?!?! Nekem 2,2-t befújt múltkor!!
GT25-öst nézegettem én is , de még messez van...  |
Meddig tartotta ki?
Mert a kis K16-om kb 3500-nál tudja a 2bart, és tartja szépen végig, kemény 5000-ig  |
Nem sokáig, de megvolt!!! A 2bar-os műszert akasztotta egy időre... Sajna nem ment a logolás, ezért nem tudom...  _________________ Ameddig a föld kerek mindig lesznek japkerek,
De mivel a föld ovális így PGT a normális!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hema senior fórumozó

|
Elküldve: 2010 Júl. 12 Hétf., 18:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah gyertyacsere után alapjárati motor, lefújószelep, légtömegmérő kitakarítva, csövek átnézve. Volt egy repedt cső a T-nél azt megcsináltam és a turbora menő vízcsövet kicseréltem mert elöregedett, repedt volt tőbe és ott el is folyt a víz. Még kapott a gép Evoneo benzint és egy flakon adalékot 2 hosszabb dinamikus úttal, így már szép sima a működése, jó erőben van és a úgy tűnik a fogyasztása is rendben van.
Múlt héten egy szuszogós új turbos bravo ellen toltam egy light versenyt amit turbonyomás felhúzása nélkül mindennapos beállítással lazán megnyertem 4 személlyel. Utána megálltam, a srácok is és beszélgettünk kicsit, jó arcok voltak. Kérdezték milyen moci van a gépben mert padlón verte neki de nem bírt beérni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attika01 kezdő fórumozó

Csatlakozott: 2009.12.10. Csütörtök 19:20 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: 2010 Júl. 12 Hétf., 19:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok!szeretnék érdeklődni hogy Szekszárd Pécs közelében van e GT szaki?átkéne nézni egyet mert elég sok a probléma vele.ha vn légyszi egy telo számot dobjaok.köszönöm szépen minden jót |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Turbék törzsvendég

Csatlakozott: 2008.08.29. Péntek 13:40 Hozzászólások: 986 Tartózkodási hely: Ajka
|
Elküldve: 2010 Júl. 12 Hétf., 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hema írta: |
Múlt héten egy szuszogós új turbos bravo ellen toltam egy light versenyt amit turbonyomás felhúzása nélkül mindennapos beállítással lazán megnyertem 4 személlyel. Utána megálltam, a srácok is és beszélgettünk kicsit, jó arcok voltak. Kérdezték milyen moci van a gépben mert padlón verte neki de nem bírt beérni.  |
Ez nem meglepő.
Múltkor én is mentem rokonoméval.Hát jóval gyengébb mint a Gt már érzésre is.Utána vittem egy karikát az én kis kehesemmel de lehidalt tőle bakker  _________________ Minden Honda VTEC motor gyengéje a forgatónyomaték... ezért kell Gt-t venni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FlipFlop kezdő fórumozó

Csatlakozott: 2008.10.15. Szerda 18:04 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Budapest - Pilisborosjenő
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sens törzsvendég

Csatlakozott: 2008.09.15. Hétfő 11:42 Hozzászólások: 569 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Elküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
már vagy fél éve árulja |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FlipFlop kezdő fórumozó

Csatlakozott: 2008.10.15. Szerda 18:04 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Budapest - Pilisborosjenő
|
Elküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 18:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| sens írta: |
már vagy fél éve árulja |
nem is tudtam...sajnálom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Richee törzsvendég

Csatlakozott: 2007.03.05. Hétfő 16:14 Hozzászólások: 660 Tartózkodási hely: Budakalász
|
Elküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Milyen elborult szívósor van rajta?!?!? Viszont karmolom az üléseket!!  _________________ Ameddig a föld kerek mindig lesznek japkerek,
De mivel a föld ovális így PGT a normális!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Turbék törzsvendég

Csatlakozott: 2008.08.29. Péntek 13:40 Hozzászólások: 986 Tartózkodási hely: Ajka
|
Elküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 20:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Richee írta: | Milyen elborult szívósor van rajta?!?!? Viszont karmolom az üléseket!!  |
Nem rosszak az ülések már ültem benne  _________________ Minden Honda VTEC motor gyengéje a forgatónyomaték... ezért kell Gt-t venni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sens törzsvendég

Csatlakozott: 2008.09.15. Hétfő 11:42 Hozzászólások: 569 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Elküldve: 2010 Júl. 17 Szomb., 00:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Richee írta: | Milyen elborult szívósor van rajta?!?!? Viszont karmolom az üléseket!!  |
a surge miatt csináltak a gyárinál nagyobbat, de aztán mégsem az volt a probléma oka. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Letya törzsvendég

|
Elküldve: 2010 Júl. 17 Szomb., 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem az utasoldali légzsák tűnt fel, mert a képeken nincs rajta. Ez nem az autó volt, amiről eredeti hajtókar-dugattyú-t említett aki ott volt az elkészítésénél? A tulaj asszem Wolf Krisztián volt. Azóta cseréltek kovácsolt dugattyúra, és most eladják? Akkor nem jött ki, amit elvártak tőle, és váltanak? _________________ A dízelmotor olyan mint a homoszexualitás. Egyre többen elfogadják, de nem az igazi..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
moric törzsvendég

|
Elküldve: 2010 Júl. 17 Szomb., 19:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Nézte valaki ma a motor által beszívott levegő hőmérsékletét?
Sajnos nekem ma nem volt rádugva a loger, így lemaradtam róla. A kijelző 37 fokos külső hőmérsékletet mutatott, a kocsi meg alig akart haladni. Jó néhány paci elmehetett hűsölni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|