Tartalomjegyzék PUNTOGT.HU
Olasz méregzsákok fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K. Play AsteroidsAsteroids   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Mi a helyzet ?
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> CHAT
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
recska
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 06 Kedd., 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Richee írta:
Nem tud 2 bart?!?! Nekem 2,2-t befújt múltkor!! Laughing Cool
GT25-öst nézegettem én is , de még messez van... Confused

Meddig tartotta ki?
Mert a kis K16-om kb 3500-nál tudja a 2bart, és tartja szépen végig, kemény 5000-ig Twisted Evil
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
NICO GT
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 08 Csüt., 17:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

skacok,valaki már utána járt annak, hogy volt e valamelyik 1-es punto-ban pollen szűrő?
mert nem hiszem el ,hogy nem raktak egyikbe se Wink
mert pollen szűrő betétet meg árulnak Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hobizoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 08 Csüt., 18:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NICO GT írta:
skacok,valaki már utána járt annak, hogy volt e valamelyik 1-es punto-ban pollen szűrő?
mert nem hiszem el ,hogy nem raktak egyikbe se Wink
mert pollen szűrő betétet meg árulnak Wink

GT-ben ott van az ECU ugyhogy nemvanik. Sima puttokban meg nincs semmi ott ezert ott van. Bótba mondtak. En is akartam mar venni...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Richee
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 08 Csüt., 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

recska írta:
Richee írta:
Nem tud 2 bart?!?! Nekem 2,2-t befújt múltkor!! Laughing Cool
GT25-öst nézegettem én is , de még messez van... Confused

Meddig tartotta ki?
Mert a kis K16-om kb 3500-nál tudja a 2bart, és tartja szépen végig, kemény 5000-ig Twisted Evil

Nem sokáig, de megvolt!!! Laughing A 2bar-os műszert akasztotta egy időre... Sajna nem ment a logolás, ezért nem tudom... Confused
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hema
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12 Hétf., 18:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah gyertyacsere után alapjárati motor, lefújószelep, légtömegmérő kitakarítva, csövek átnézve. Volt egy repedt cső a T-nél azt megcsináltam és a turbora menő vízcsövet kicseréltem mert elöregedett, repedt volt tőbe és ott el is folyt a víz. Még kapott a gép Evoneo benzint és egy flakon adalékot 2 hosszabb dinamikus úttal, így már szép sima a működése, jó erőben van és a úgy tűnik a fogyasztása is rendben van. Wink

Múlt héten egy szuszogós új turbos bravo ellen toltam egy light versenyt amit turbonyomás felhúzása nélkül mindennapos beállítással lazán megnyertem 4 személlyel. Wink Cool Utána megálltam, a srácok is és beszélgettünk kicsit, jó arcok voltak. Kérdezték milyen moci van a gépben mert padlón verte neki de nem bírt beérni. Smile
Vissza az elejére
attika01
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12 Hétf., 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!szeretnék érdeklődni hogy Szekszárd Pécs közelében van e GT szaki?átkéne nézni egyet mert elég sok a probléma vele.ha vn légyszi egy telo számot dobjaok.köszönöm szépen minden jót
Vissza az elejére
Turbék
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 12 Hétf., 21:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hema írta:

Múlt héten egy szuszogós új turbos bravo ellen toltam egy light versenyt amit turbonyomás felhúzása nélkül mindennapos beállítással lazán megnyertem 4 személlyel. Wink Cool Utána megálltam, a srácok is és beszélgettünk kicsit, jó arcok voltak. Kérdezték milyen moci van a gépben mert padlón verte neki de nem bírt beérni. Smile

Ez nem meglepő.
Múltkor én is mentem rokonoméval.Hát jóval gyengébb mint a Gt már érzésre is.Utána vittem egy karikát az én kis kehesemmel de lehidalt tőle bakker Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
FlipFlop
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 14:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez meg, hogy hogy eladó??? Shocked
http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto/fiat_punto_gt_turbo_300le-3996354
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
sens
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FlipFlop írta:

már vagy fél éve árulja
Vissza az elejére
FlipFlop
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sens írta:
FlipFlop írta:

már vagy fél éve árulja

nem is tudtam...sajnálom Sad
Vissza az elejére
Richee
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen elborult szívósor van rajta?!?!? Shocked Viszont karmolom az üléseket!! Cool
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Turbék
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 16 Pént., 20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Richee írta:
Milyen elborult szívósor van rajta?!?!? Shocked Viszont karmolom az üléseket!! Cool

Nem rosszak az ülések már ültem benne Twisted Evil Twisted Evil
sens
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 17 Szomb., 00:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Richee írta:

a surge miatt csináltak a gyárinál nagyobbat, de aztán mégsem az volt a probléma oka.
Vissza az elejére
Letya
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 17 Szomb., 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem az utasoldali légzsák tűnt fel, mert a képeken nincs rajta. Ez nem az autó volt, amiről eredeti hajtókar-dugattyú-t említett aki ott volt az elkészítésénél? A tulaj asszem Wolf Krisztián volt. Azóta cseréltek kovácsolt dugattyúra, és most eladják? Akkor nem jött ki, amit elvártak tőle, és váltanak?
moric
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 17 Szomb., 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nézte valaki ma a motor által beszívott levegő hőmérsékletét?
Sajnos nekem ma nem volt rádugva a loger, így lemaradtam róla. A kijelző 37 fokos külső hőmérsékletet mutatott, a kocsi meg alig akart haladni. Jó néhány paci elmehetett hűsölni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> CHAT Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252  Következő
248 / 252 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.