Tartalomjegyzék PUNTOGT.HU
Olasz méregzsákok fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K. Play AsteroidsAsteroids   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

2009.Szeptember 26 KKL

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> DRAG RACING
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 19 Szomb., 07:57    Hozzászólás témája: 2009.Szeptember 26 KKL Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide jön valaki?
hobizoli ezekszerint jön ,biztos jó buli lesz.idöjárás is frankonak igérkezik.
én gyurok a 12 re Twisted Evil
aki sokat akar menni jöjjön ki korán reggel 8-9 körül
http://dragracing.hu/usr_hirek.php?hir_id=347&session= Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
oioio-1
read only

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 21 Hétf., 09:03    Hozzászólás témája: Re: 2009.Szeptember 26 KKL Hozzászólás az előzmény idézésével

ozoli írta:
Ide jön valaki?

Ha minden igaz akkor én megyek Smile))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 21 Hétf., 17:14    Hozzászólás témája: Re: 2009.Szeptember 26 KKL Hozzászólás az előzmény idézésével

oioio-1 írta:
ozoli írta:
Ide jön valaki?

ezt valahogy éreztem Laughing
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
bandeeras
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 21 Hétf., 18:27    Hozzászólás témája: Re: 2009.Szeptember 26 KKL Hozzászólás az előzmény idézésével

ozoli írta:
oioio-1 írta:
ozoli írta:
Ide jön valaki?

ezt valahogy éreztem Laughing

azé' ehhez nem kellett a hatodik érzéked Laughing
Vissza az elejére
zso
junior fórumozó
junior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 23 Szer., 21:04    Hozzászólás témája: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is megyek!!!
Vissza az elejére
Peaks
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 26 Szomb., 20:31    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Na mi volt ma kint?
Zolinak összejött a Radics által jósolt 13-as idő az MS-sel?
Ozolinak a 12-es?
Remélem igen!
Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
hobizoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 26 Szomb., 21:31    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Peaks írta:
Sziasztok!
Na mi volt ma kint?
Ozolinak a 12-es?
Remélem igen!
Very Happy

Nem josolt erre elore mar 13-s idot, csak annyi lenne a cel, ha x meg y is lenne meg modositva, egyebkent 15.4-t mentem "csak". Gyari hikomat ECU-val a multkor 16.5 volt, ami osszejott...
Jo lett volna legalabb 15 alatt menni, nem jott ossze, elindulni nem birok, regen sopkkal jobban indultam, meg nem fulladtam be sem.
Egyet mentem csak, utanam nem sokkal jott a motoros donto, annak vegere meg lett akkora sor, hogy en abba be nem alltam.

Egyebkent hidegben erezhetoen sokkal jobban megy, most este hazafele letoltam mindenkit az 51-n, ugy vette a tuzet, mint atom, delutan meg erzesre olyan tunya volt vagy en nemtom... ennyire szamitana a hidegebb IAT ? Shocked Rolling Eyes

ozoli 13-t ment

Csekkdisz:

Nem ment, beinditaskor sajna ledobta az olajszurot, monnyuk meg jobb hogy ott es akkor, mint pl mar 3.-ban teligaznal a palyan Rolling Eyes
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 26 Szomb., 22:20    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Peaks írta:
Sziasztok!
Na mi volt ma kint?
Ozolinak a 12-es?
Remélem igen!
Very Happy

köszi. sajna nem sikerült
2.15 60 láb 8.59@140,13.09@177
benne van és tudja az auto csak vagy a tapadás volt szar vagy meleg volt.
jövöre össze jön.de csak 2 tizeddel jobb az eddigi rekordtomtol de nagyon jot megy hidegben. kétszer mentem 13.09 et másodjára már meleg volt a levegö és ott a célvonali is elmaradt csak 173km/h ha akkor hidegebb van össze jön.
de sebaj a cél adott.lett volna bruál gumi de nem mertem fölrakni féltem a féltengelyeket ezzel járok melózni. Cool
ja és a nyomás 0.6-7

http://videos.streetfire.net/video/ozoli-civic-turbo_709210.htm
Golyó
junior fórumozó
junior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 27 Vas., 09:52    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

hobizoli írta:
Peaks írta:
Sziasztok!
Na mi volt ma kint?
Ozolinak a 12-es?
Remélem igen!
Very Happy

Nem josolt erre elore mar 13-s idot, csak annyi lenne a cel, ha x meg y is lenne meg modositva, egyebkent 15.4-t mentem "csak". Gyari hikomat ECU-val a multkor 16.5 volt, ami osszejott...
Jo lett volna legalabb 15 alatt menni, nem jott ossze, elindulni nem birok, regen sopkkal jobban indultam, meg nem fulladtam be sem.
Egyet mentem csak, utanam nem sokkal jott a motoros donto, annak vegere meg lett akkora sor, hogy en abba be nem alltam.

Egyebkent hidegben erezhetoen sokkal jobban megy, most este hazafele letoltam mindenkit az 51-n, ugy vette a tuzet, mint atom, delutan meg erzesre olyan tunya volt vagy en nemtom... ennyire szamitana a hidegebb IAT ? Shocked Rolling Eyes

ozoli 13-t ment

Csekkdisz:

Nem ment, beinditaskor sajna ledobta az olajszurot, monnyuk meg jobb hogy ott es akkor, mint pl mar 3.-ban teligaznal a palyan Rolling Eyes

azt a leborult, mi ez a szörnyeteg? Idea
Vissza az elejére
sadagt
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 27 Vas., 09:54    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Golyó írta:
hobizoli írta:
Peaks írta:
Sziasztok!
Na mi volt ma kint?
Ozolinak a 12-es?
Remélem igen!
Very Happy

ozoli 13-t ment

Csekkdisz:

azt a leborult, mi ez a szörnyeteg? Idea

Ez: http://www.puntogt.hu/viewtopic.php?t=1014
Vissza az elejére
sens
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 27 Vas., 14:17    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Impozáns a felirat az oldalán! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Peaks
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Feb. 07 Vas., 18:50    Hozzászólás témája: Re: drag Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Bár még fél méteres hó van a kocsim tetején, szóval nem túl aktuális, de tud valaki valamit az idei évről?
Dragracingen látom vannak időpontok, de
a futamos dolgokról teljes hírzárlat van, se versenyszabályzat, se futam időpontok..Futaman feladta??
Nagyon sajnálnám ,mert nekem sokkal szimpibbek, mint a dragracinges brigád, és Tököl a kedvenc pályám, közel is van, nincs is nagy sor stb..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
bandeeras
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Feb. 07 Vas., 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet neked jobban bejön,ugye izlések és pofonok,de én ahány futamoson voltam,rakatszarszerencsétlenkedés volt.Nekem nemgyerebe,mondjuk a praktikus okokat mint pl a közelsége,azt meg tudom érteni.
Vissza az elejére
sadagt
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Feb. 07 Vas., 22:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szeretem mindkettőt...Tökölön tényleg többször lehet menni, Lacházán többet lehet látni, de viszont ott ha kivagy pakolva csak teszt kat.-ban indulhatsz! Confused
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> DRAG RACING Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.