|
PUNTOGT.HU Olasz méregzsákok fóruma
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
FlipFlop kezdő fórumozó

Csatlakozott: 2008.10.15. Szerda 18:04 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: Budapest - Pilisborosjenő
|
Elküldve: 2010 Júl. 26 Hétf., 12:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kranked írta: | Nagyon jó időket mentetek, gratula! Azért az Audi hajtásnak nincs nagyon párja, ez tény, és persze Braun is rendelkezik a master skill-el!
 |
Az audinál azt mondják hogy a hástókerekes az tol az első kerekes az húz az összkerekes meg visz  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GtBraun törzsvendég

Csatlakozott: 2007.05.29. Kedd 14:44 Hozzászólások: 2972 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: 2010 Júl. 26 Hétf., 21:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Peaks írta: | | GtBraun írta: | Jaahhh,potya serleg lett.Bár nagyon hideg volt(16-17 'C),és hátszél,semmi tapadás,így még összezárt difivel is csak firkáltam a rajtnál.Igazából a végére sokan hazamentek.Volt egy bye futamom,meg egy az első helyért egy VR6 Turbo ellen.13,4-et futott szárazon,de a végére leesett még az eső is.Úgyhogy az is könnyű meccsként végződött.Így első lettem.  |
Nagy gratula!!Lesz az még jobb is, ha Peti még egy kicsit turkál bele!!  |
Köszi!Az a baj,hogy most Nekem kéne turkálnom benne,nem a Petinek.Ő "csak" hangolja,és segít,hogy mit,hogy kéne,a többi rám vár.De persze,ez az 1,3 sec javulás Neki köszönhető,mert a motoron,még minden gyári.Azért kéne majd vmit fejleszteni,hogy érdemes legyen újra foglalkoznia vele. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GtBraun törzsvendég

Csatlakozott: 2007.05.29. Kedd 14:44 Hozzászólások: 2972 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: 2010 Júl. 26 Hétf., 21:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| FlipFlop írta: | | Kranked írta: | Nagyon jó időket mentetek, gratula! Azért az Audi hajtásnak nincs nagyon párja, ez tény, és persze Braun is rendelkezik a master skill-el!
 |
Az audinál azt mondják hogy a hástókerekes az tol az első kerekes az húz az összkerekes meg visz  |
Jah,a BMW-nél meg azt,hogy: Kormányzott kereket meghajtani?????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Buki junior fórumozó

Csatlakozott: 2009.02.06. Péntek 20:14 Hozzászólások: 188 Tartózkodási hely: Ujkér, GyMS megye
|
Elküldve: 2010 Júl. 28 Szer., 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| FlipFlop írta: | | GtBraun írta: | Jaahhh,potya serleg lett.Bár nagyon hideg volt(16-17 'C),és hátszél,semmi tapadás,így még összezárt difivel is csak firkáltam a rajtnál.Igazából a végére sokan hazamentek.Volt egy bye futamom,meg egy az első helyért egy VR6 Turbo ellen.13,4-et futott szárazon,de a végére leesett még az eső is.Úgyhogy az is könnyű meccsként végződött.Így első lettem.  |
Grat  |
Erről van szo kéremszépen.grat testverem!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GtBraun törzsvendég

|
Elküldve: 2010 Júl. 29 Csüt., 16:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
GtBraun törzsvendég

|
Elküldve: 2010 Aug. 28 Szomb., 17:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Holnap race!3-ig lehet nevezni tudtommal.Jah meg ma BMW tali van a camping-ben.Úgyhogy vszinü,szentmikin is lesz nèhány belölük.Én természetesen megint èjszakás vagyok. . .  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|