Tartalomjegyzék PUNTOGT.HU
Olasz méregzsákok fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K. Play AsteroidsAsteroids   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Fszentmiki
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> DRAG RACING
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
FlipFlop
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 26 Hétf., 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kranked írta:
Nagyon jó időket mentetek, gratula! Azért az Audi hajtásnak nincs nagyon párja, ez tény, és persze Braun is rendelkezik a master skill-el!
Laughing

Az audinál azt mondják hogy a hástókerekes az tol az első kerekes az húz az összkerekes meg visz Laughing Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
GtBraun
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 26 Hétf., 21:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peaks írta:
GtBraun írta:
Jaahhh,potya serleg lett.Bár nagyon hideg volt(16-17 'C),és hátszél,semmi tapadás,így még összezárt difivel is csak firkáltam a rajtnál.Igazából a végére sokan hazamentek.Volt egy bye futamom,meg egy az első helyért egy VR6 Turbo ellen.13,4-et futott szárazon,de a végére leesett még az eső is.Úgyhogy az is könnyű meccsként végződött.Így első lettem. Embarassed

Nagy gratula!!Lesz az még jobb is, ha Peti még egy kicsit turkál bele!! Very Happy

Köszi!Az a baj,hogy most Nekem kéne turkálnom benne,nem a Petinek.Ő "csak" hangolja,és segít,hogy mit,hogy kéne,a többi rám vár.De persze,ez az 1,3 sec javulás Neki köszönhető,mert a motoron,még minden gyári.Azért kéne majd vmit fejleszteni,hogy érdemes legyen újra foglalkoznia vele.
Vissza az elejére
GtBraun
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 26 Hétf., 21:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FlipFlop írta:
Kranked írta:
Nagyon jó időket mentetek, gratula! Azért az Audi hajtásnak nincs nagyon párja, ez tény, és persze Braun is rendelkezik a master skill-el!
Laughing

Az audinál azt mondják hogy a hástókerekes az tol az első kerekes az húz az összkerekes meg visz Laughing Cool

Jah,a BMW-nél meg azt,hogy: Kormányzott kereket meghajtani????? Laughing
Vissza az elejére
Buki
junior fórumozó
junior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 28 Szer., 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

FlipFlop írta:
GtBraun írta:
Jaahhh,potya serleg lett.Bár nagyon hideg volt(16-17 'C),és hátszél,semmi tapadás,így még összezárt difivel is csak firkáltam a rajtnál.Igazából a végére sokan hazamentek.Volt egy bye futamom,meg egy az első helyért egy VR6 Turbo ellen.13,4-et futott szárazon,de a végére leesett még az eső is.Úgyhogy az is könnyű meccsként végződött.Így első lettem. Embarassed

Grat Cool

Erről van szo kéremszépen.grat testverem! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
GtBraun
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Júl. 29 Csüt., 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laughing Wink Köszi!
Vissza az elejére
GtBraun
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Aug. 28 Szomb., 17:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Holnap race!3-ig lehet nevezni tudtommal.Jah meg ma BMW tali van a camping-ben.Úgyhogy vszinü,szentmikin is lesz nèhány belölük.Én természetesen megint èjszakás vagyok. . . Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> DRAG RACING Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.